poniedziałek, 24 czerwca 2013

Whiskey, Whiskey, Whiskey in the Jar!


Na początku przepraszam, że ostatnio tak mało piszę, ale mam bardzo dużo pracy. Bardzo, bardzo dużo pracy! Przygotowuję się do listopadowego pokazu, ruszyła agencja kreatywna United_Artists (o której jeż niedługo) i bardzo dużo stylizuję ostatnimi czasy.

Jednak jakoś trzeba odreagować stres i odpocząć. Nadarzyła się ku temu okazja, bo zostałem zaproszony w dość niezwykłe miejsce. Muszę przyznać, że było to bardzo miłe ze strony organizatorów.

Znalazłem się wśród wyselekcjonowanego grona poznańskich blogerów, zaproszonych na otwarcie nowej restauracji w Poznaniu – Whiskey in the Jar!

Wielka impreza z okazji otwarcia odbyło się 25 maja. Whiskey in the Jar to miejsce, w którym poza rock’n’rollowym klimatem i lokalizacją na Starym Rynku, największą zaletą jest jedzenie! Dobre, świeże, przyrządzone z najwyższą starannością, a przede wszystkim z fachową wiedzą. Kolejnym ogromnym plusem tego miejsca są drinki, robione na bazie Jacka Danielsa, które przygotowywane są przez wykwalifikowanych i doświadczonych barmanów! Pomysłowość i ich kolorystyka zwracają szczególną uwagę.











2 komentarze:

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jeszcze nigdy nie próbowałam drinku z whisky podawanego w słoiku :). Najczęściej drinki z whisky serwuję w specjalnych, niskich szklankach, które swego czasu zakupiłam na https://duka.com/pl/jedzenie-i-serwowanie-potraw/naczynia-do-serwowania-napojow/szklanki. Wybór szkła do drinka ma duże znaczenie. Z reguły do degustacji whisky poleca się szklanki niskie oraz okrągłe.

    OdpowiedzUsuń